pers

Bent u van de pers en wilt u meer informatie ontvangen?

meer informatie?

Neem contact op met Hester Tijink.

Email:              communicatie@trendstrade.nlTelefoon:          077 – 396 74 62

persberichten

Hieronder vindt u de laatste persberichten van Fashion Extras.

Persbericht 10 mei 2016 – Overname TICA door PW Markets is een feit

Persbericht 21 december 2015 – Trends & Trade en TICA overwegen strategische samenwerking.

 

PERSBERICHT

Succesvol zomerevenement bij Trends & Trade én Fashion Extras!
Venlo,
9 juni 2015Het Summer Spirit event dat afgelopen weekend plaatsvond bij Trends & Trade en Fashion Extras was een groot succes. De nieuwste zomertrends werden op verschillende interactieve manier gepresenteerd. De zon deed goed mee, winkeliers gingen aan het einde van de dag vol zomerinspiratie weer huiswaarts!

Winkeliers werden op zondag 7 juni tijdens het Summer Spirit Event volop geïnspireerd door de activiteiten bij Trends & Trade en Fashion Extras. Bij Trends & Trade werd door een professionele stylist toegelicht wat dé zomertrends zijn voor dit jaar en volgend jaar zomer. Een levensgroot moodboard was het resultaat en is de hele maand juni nog te bewonderen.
Bij Fashion Extras zorgde een zomers tafereel op de parkeerplaats ervoor dat de winkelier zich even op het strand waande. Eenmaal binnen maakten zij middels een tombola kans op een gratis make-over door een professionele kapster en visagist en werden zij actief benaderd door modellen die de nieuwste fashion showden.

De branches mode, modeaccessoires & bijou en home, gift & garden gaan goed samen, dat
blijkt wel uit de samenstelling van producten in de presentatie op het Trendplein bij Trends & Trade.
Ook bij Fashion Extras werd in de aankleding gebruik gemaakt van zowel mode, modeaccessoires en bijou als producten passend in de home-, gift-, en gardenbranche. Een inspiratie voor de winkelier, die ideeën opdeed voor een onderscheidende collectie, etalage en aankleding van zijn winkel.

Bij Trends & Trade werd iedereen uitgenodigd voor een hapje en drankje op het ‘strand’ 300 meter verderop, op de omgetoverde parkeerplaats van Fashion Extras. Niemand vertrok op zondag met lege handen, na een zomers hapje en drankje werd iedereen aan de kassa bij Fashion Extras voorzien van een goedgevulde goodiebag, samengesteld door verschillende standhouders.

 

 

PERSBERICHT

Klaar voor de zomer bij Trends & Trade én Fashion Extras!
Venlo,
29 mei 2015Begin juni organiseert lifestyle inkoopcentrum Trends & Trade een zomers evenement. Trends & Trade en Fashion Extras bieden de winkelier de mogelijkheid om onderscheidende zomercollecties in te kopen en tevens inspiratie op te doen. De nieuwste zomertrends op het gebied van mode worden op verschillende interactieve manieren gepresenteerd!

 

Op zondag 7 juni is de kick-off van het evenement Summer Spirit.
Door een professionele stylist wordt bij Trends & Trade een levensgroot moodboard gecreëerd. Drie zomertrends op het gebied van mode komen tot leven op het Trendplein en zijn de hele maand juni te bewonderen. 300 meter verderop, bij Fashion Extras vinden interactieve modeshows en verschillende demo’s plaats en maken pashouders kans op een gratis make-over door een professionele visagist.
Buiten de verschillende inspiratiemomenten bieden diverse standhouders bij Trends & Trade gedurende Summer Spirit, van 3 tot 17 juni, scherp geprijsde artikelen aan. Hierdoor wordt de winkelier in staat gesteld een aantrekkelijke marge op de betreffende artikelen te maken.
Pashouders van Trends & Trade kunnen tijdens Summer Spirit dus volop inspiratie opdoen bij een bezoek aan zowel Trends & Trade als Fashion Extras! Aan de innerlijke mens wordt tijdens Summer Spirit op zondag 7 juni ook gedacht. Fruitige versnaperingen worden ‘en plein public’ bereidt op een zomerse setting bij Fashion Extras.

 

PERSBERICHT

Venlo, 15 oktober 2010

 

Trends & Trade Fashion; cash & carry in bijou en modeaccessoires

Trends & Trade Fashion heeft de deuren geopend van haar nieuwe cash & carry in de bijou en modeaccessoires. Dit unieke concept bestaat uit een ruime en toonaangevende collectie van bijou en modeaccessoires, gepresenteerd op 1.000 vierkante meter. Trends & Trade Fashion richt zich op de detaillisten in de modebranche en modeaccessoires. Maar ook op ondernemers in de mode gerelateerde industrie, zoals schoonheidssalons en drogisterijen.

 

Trends & Trade Fashion is geopend vanaf oktober 2010.  Met haar ruime openingstijden en vernieuwende assortiment is Trends & Trade Fashion de nieuwste cash & carry op het Flora Trade Parc Venlo. Makkelijk te bereiken en goed te combineren met een bezoek aan één van de andere 12 cash & carry’s. Trends & Trade Fashion is gehuisvest aan de Floralaan 11A te Venlo, slechts een paar honderd meter verwijderd van haar moederbedrijf; Trends & Trade Venlo.

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.trendstradefashion.com op basis van het geformuleerde aannamebeleid.

 

Het principe van cash & carry is kijken, kopen en direct meenemen. De detaillist heeft altijd toegang tot diverse collecties van de laatste trends zonder grote orders te moeten afnemen. Bij Trends & Trade Fashion zijn een dertigtal producenten, importeurs en groothandels vertegenwoordigd. De klant kent daarentegen slechts één afrekenmoment en factuur.

 

Voor meer informatie kijk op www.trendstradefashion.com.

 

Trends & Trade Fashion B.V. is een initiatief van Trends & Trade Venlo B.V. Met ruim 20.000m2 is Trends & Trade Venlo het meest complete lifestyle inkoopcentrum waarvan het aanbod is afgestemd op zowel de detaillist in de home, gift en garden branche als interieurprofessionals. Trends & Trade is 7 dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie op www.trendstrade.nl.

 

 

 

—————————————————————————————————————————

Einde persbericht.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hester Tijink / communicatie@trendstrade.nl.