over Fashion Extras

 

 

Dé cash & carry in bijou en modeaccessoires gelegen op het Flora Trade Parc Venlo. Ruim 60 exposanten presenteren de nieuwste artikelen op ongeveer 1.800 vierkante meter winkeloppervlak.

Zeven dagen per week geopend  en een aanbod dat is afgestemd op de detaillist in bijou, mode- en modeaccessoires als aanverwante bedrijfstakken.

Slechts op 300 meter verwijderd van Trends & Trade Venlo.

 

cash & carry

U doet inkopen via het cash & carry principe: kijken, kopen en direct meenemen. U kunt alle artikelen per stuk inkopen en zo uw voorraad goed op peil houden. Hierdoor bent u flexibel met uw magazijn en uw cashflow. Nadat u klaar bent met inkopen doen, rekent u bij de kassa af en kunt u uw artikelen inpakken met in de daarvoor bestemde dozen, welke gratis beschikbaar zijn.

Bij de kassa kunt u pinnen of contact betalen. Daarnaast kunt u ook met creditcard betalen, tegen 2% meerkosten. De geaccepteerde creditcards zijn MasterCard en Visa.

 

openingstijden

Door de ruime openingstijden bent u vrij om inkopen te doen wanneer het ú uitkomt. Fashion Extras is 7 dagen per week geopend!

 

klant worden

Bent u als detaillist of stylist ook altijd op zoek naar de laatste trends op het gebied van bijou en modeacccessoires? Word dan nu klant en geniet van de voordelen van het inkopen bij Fashion Extras.