Fall in White: dé najaarstrend van 2017

sfeerbeelden-header-fashionextras-trends-najaar-2017-fallinwhite-foto-nb_NL

najaarstrend 2017

Na een drukke zomer heeft het gevoel van rust en stilte een grote impact op de mode dit najaar. Vrolijke zomerfeesten maken plaats voor bezinning en bedachtzaamheid. Daarop inhakend presenteert Fashion Extras de herfsttrend voor 2017: Fall in White. Materialen die zorgen voor een knus, beschermend gevoel in rustige kleuren zoals beige, lichtgrijs en wit zijn onmisbaar. Consumenten verlangen in het najaar immers naar functionele en comfortabele kleding.

talloze interpretaties van de najaarstrend

De trend is op talloze manieren te interpreteren en kan op vele manieren aanvulling zijn op een collectie mode, geschenken of wonen. Een chique variant wordt bijvoorbeeld uitgevoerd met veel parels, zijden stoffen of kraagjes. Een meer casual uitvoering creëert u o.a. met franje, stoer leer of distressed jeans. De tientallen leveranciers bij Fashion Extras bieden mode, modeaccessoires en bijou passend binnen deze trend. Kleding, armbanden, tassen, en meer vindt u zowel in de cash & carry als in Fashion Extras Webshop.

een kijkje achter de schermen

bekijk de ‘making of’ van deze trend, de foto’s werden geschoten in de bossen van Baarlo, naast Chateau de Raay!

het kleurenpalet dit najaar

Een combinatie van frisse en warme herfsttinten zijn bij deze trend belangrijk. Afgelopen zomer zagen we veel oker en neutrale houtkleuren voorbij komen, deze komen ook in het najaar weer helemaal terug. Met name warme oranje bruintinten gaan we hierbij terug zien.

Het gedempte kleurenpalet van beige, lichtgrijs en wit wordt aangevuld met diepe donkerrode kleuren, camel en warme oranjebruine tinten. De diepe donkerrode kleuren met bruine tonen laten zich perfect combineren met lichte kleuren.

FashionExtras-najaarstrend-2017-fallinwhite-kleurenpalet

sfeerbeelden van dé fashiontrend voor dit najaar

sfeerfoto’s Fall in White

Bekijk sfeerfoto’s van de najaarstrend ‘Fall in White’ en doe inspiratie op voor uw eigen collectie, winkelpresentatie of etalage!