steel de show met deze fashion items!

creëer een magische wintercollectie!

 

Dat kleuren een belangrijke rol spelen bij onze emoties, weten de meeste wel. Maar wist u ook dat het gebruik van kleur het koopgedrag van uw klanten kan beïnvloeden? Onbewust leggen klanten associaties met bepaalde tinten. Met goed gebruik van kleur valt u op en verleidt u de zintuigen van uw klant! Zo wijst onderzoek uit dat 85% van de mensen de kleur als belangrijkste factor bij een aankoop noemt. Daarnaast zijn kleuren het eerste dat een consument zich kan herinneren van een product, gevolgd door vormgeving, nummers en woorden. Kleur heeft dus veel invloed.

 

 

Breng eenheid in uw collectie

Maak gebruik van deze kennis en pas uw wintercollectie zo aan dat u een duidelijke lijn in kleur laat zien. Zo creëert u naast een mooie sfeer ook eenheid. Dit geeft uw klant de mogelijkheid om makkelijker te kiezen uit een breed assortiment producten en u valt beter op.

 

warme winterkleuren stelen de show

Inhakend op het koude winterseizoen zijn deze prachtige warme rode en paarse tinten een echte aanvulling op uw collectie. Deze kleuren worden geassocieerd met gezelligheid, behaaglijkheid en roepen een gevoel van magie op. Daarnaast geven deze kleuren een feestelijke stemming, perfect voor de komende feestdagen!

 

Op www.fashionextraswebshop.com hebben wij een selectie voor u samengesteld waarin producten met al deze prachtige kleuren samen komen, zodat u makkelijk uw eigen collectie in kleur kunt inkopen! Kom daarnaast in de cash & carry inspiratie opdoen en uw wintercollecties aanvullen.

 

Schrijf u hier in!

Schrijf u vandaag in en profiteer van de inkoopvoordelen!

  • meer dan 60 aanbieders – slechts één factuur
  • overzichtelijk, breed assortiment
  • per stuk inkopen
  • exclusief voor professionele inkopers
  • winkelfiliaal 7 dagen per week geopend

 

Registreer u hier!

 

Heeft u vragen over uw inschrijving of graag even contact met een van onze medewerkers?
Neem gerust contact op via 077-3967462 of info@fashionextras.com

sidebar-balk-paars

FE webshop sticker COM gespiegeld

Log met uw Fashion Extras klantnummer eenvoudig in op Fashion Extras Webshop en bestel mode, modeaccessoires en bijou wanneer het u uitkomt.

sidebar-balk-paars

Online betaalwijzen

fashionextraswebshop-betaalmogelijkhedenWij versturen via
FashionExtrasWebshop-verzendwijze

fashionextraswebshop-sidebar-betaalmogelijkhedenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren