aftrap voorjaarsseizoen!

Save the date: beauty & fun day op maandag 5 februari

 

 

kom inspiratie opdoen bij Fashion Extras!
Het voorjaar staat voor de deur en dat trappen we bij Fashion Extras graag af met een klein feestje. Maandag 5 februari staat Fashion Extras in het teken van het voorjaar. Gezondheid heeft een grote invloed op fashion dit voorjaar, mede dankzij de invloed van ‘fitgirls’ op social media. Fashion Extras presenteert dé voorjaarstrend voor 2018: Fitgirl. Een trendthema dat zijn invloed heeft op kleding, accessoires en bijou. Healthy en happy lifestyle bloggers nemen je mee in balans, voeding en een bewust gezonde levensstijl.

 

Onmisbaar bij deze happy lifestyletrend is beauty! En laat er nou toevallig een mooi assortiment beautyproducten verkrijgbaar zijn bij Fashion Extras! Op maandag 5 februari presenteren Curaloe én NOTE Cosmetics op een interactieve manier hun producten. Kom langs en laat u inspireren! Daarnaast kunt u zich heerlijk laten verwennen door een GRATIS massage én super gezonde smoothie!

 

 

 

 

Lees hieronder meer over het programma:

 


 

beautyproducten zijn perfecte additionele verkoop

kom alles te weten over beautymerk NOTE cosmetics!

Beauty consultant Ceren Kamici laat tijdens de beauty & fun day bij Fashion Extras zien waarom NOTE Cosmetics onmisbaar is in uw assortiment. Leer alles over de juiste applicatie van make-up en goede skin-care. Informeer op uw beurt uw eigen klanten over het gebruik van deze producten! De beauty consultant zal op maandag 5 februari van 11.00 tot 19.00 uur aanwezig zijn in de stand van NOTE cosmetics bij Fashion Extras.

exclusief cosmetica merk bij Fashion Extras
NOTE Cosmetics biedt een compleet assortiment voor de ogen, lippen, gezicht én nagels. In prachtige kleuren en in chique verpakkingen! Vul uw collectie aan met blushers, foundations, highlighters, oogschaduw, nagellak, lippenstift, bronzers en meer van NOTE Cosmetics bij Fashion Extras!

Verhoog ook uw omzet door additionele verkoop met beauty producten, daar zijn de producten van NOTE Cosmetics zeer geschikt voor!

 


 

gezondheid van binnen en buiten


heerlijke verzorgingsproducten

Het is alom bekend dat Aloë Vera is een uitermate goed werkend bestandsdeel is. Maar dat Aloë Vera ook een positieve invloed heeft op gezondheid is minder bekend. Daarom heeft verzorgingsmerk Curaloe naast een uitgebreid assortiment verzorgende crèmes, lotions, gels, scrubs en shampoos een exclusieve lijn van Health Juices. Deze juice bestaat uit 100% pure sap van de Aloë Vera plant. Het ultieme drankje voor een goede gezondheid en een perfecte boost voor het immuun systeem van uw klanten!

De consulent van Curaloe legt u op maandag 5 februari graag alles uit over de weldadige werking van de facial, body, shower maar vooral de health Aloë Vera producten. Ze legt u graag uit welke ingrediënten de producten van Curaloe bevatten en welke producten u het beste kunt adviseren aan uw klanten. Ze is van 11.00 tot 18.00 uur aanwezig in de stand van Curaloe. Zien we u dan?

Bij Fashion Extras kunt u voor de volledige verzorging van body & face van Curaloe terecht. De producten van deze exposant bestaan uit de meeste pure vorm van Aloë Vera en zijn daarom rijk aan vitaminen en aminozuren wat naast een goede verzorging ook heerlijk verkoelende werkt. U vindt bij Fashion Extras producten uit de facial-, body-, shower- en health- lijn. Goede verzorging voor het hele lichaam.

Curaloe is tevens terug te vinden in www.fashionextraswebshop.com. Bekijk hier het online assortiment van Curaloe.


 

heerlijk ontspannen met een GRATIS massage

 

Heeft u hard gewerkt de afgelopen tijd en/of nog een lange rit voor de boeg als u na afloop van de Beauty & Fun day weer naar huis gaat? Maak een pitstop bij onze masseur! Laat u spieren losmaken en kom even helemaal tot rust in de massage stoel.

Binnen slechts 10 tot 15 minuten zorgt de masseur dat u in een officiële TouchPro massagestoel een heerlijke opkikker krijgt. Uw doorbloeding verbeterd en uw lichaam komt tot rust. De massage vindt plaats in onze cash & carry met uw kleding aan, het enige wat u hoeft te doen is ontspannen! Wie wil dat nu niet?

 


 

gratis fit girl smoothie bij Fashion Extras

Er wordt bij Fashion Extras geen feestelijke dag georganiseerd zonder dat we u iets lekkers aanbieden! Geheel binnen de gezonde ‘Fit Girl’ trend kunt u bij de hippe foodtruck Vitamine Bo terecht voor een kleine maar super gezonde smoothie vol met vitaminen! U vindt de foodtruck bij de ingang van Fashion Extras.

 

 

 

Hopelijk zien we u  op maandag 5 februari!

Schrijf u hier in!

Schrijf u vandaag in en profiteer van de inkoopvoordelen!

  • meer dan 60 aanbieders – slechts één factuur
  • overzichtelijk, breed assortiment
  • per stuk inkopen
  • exclusief voor professionele inkopers
  • winkelfiliaal 7 dagen per week geopend

 

Registreer u hier!

 

Heeft u vragen over uw inschrijving of graag even contact met een van onze medewerkers?
Neem gerust contact op via 077-3967462 of info@fashionextras.com

sidebar-balk-paars

FE webshop sticker COM gespiegeld

Log met uw Fashion Extras klantnummer eenvoudig in op Fashion Extras Webshop en bestel mode, modeaccessoires en bijou wanneer het u uitkomt.

sidebar-balk-paars

Online betaalwijzen

fashionextraswebshop-betaalmogelijkhedenWij versturen via
FashionExtrasWebshop-verzendwijze

fashionextraswebshop-sidebar-betaalmogelijkhedenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren