stimuleer dit seizoen uw omzet met bijverkoop

zonnebrillen zijn daarbij onmisbaar!

 

Hoe gaat u dit seizoen uw omzet verhogen? Heeft u al gedacht aan het uitbreiden van uw assortiment met modeaccessoires? Artikelen zoals haarmode, kettinkjes, armbandjes, hoedjes maar vooral ook zonnebrillen zijn hiervoor de perfecte artikelen. Helemaal in combinatie met een goede service kan bijverkoop zorgen tot een toename van de omzet per vierkante meter. Welke ondernemer wilt dat nu niet?

 

ontdek de wensen van uw klant

U kunt op een aantal manieren uw omzet stimuleren, bijvoorbeeld door bijverkoop van accessoires en bijou. De belangrijkste regel bij het stimuleren van additionele verkoop is het vragen naar de wensen van uw klant. Ga met hen in gesprek en ontdek waar zijn of haar wensen liggen. Zo komt u erachter of er wensen zijn buiten uw huidige collectie zoals een horloge, zonnebril of bijpassende ketting. Hier ligt uw kans om extra verkopen te stimuleren!

 

zonnebrillen; onmisbaar als bijverkoop item

Maak een unieke selectie van additionele artikelen en presenteer die op een goede manier, dan zult u zien dat het uw omzet ten goede komt. Zonnebrillen lenen zich hier perfect voor en zijn vooral dit seizoen onmisbaar in elke collectie! Of u nu een cadeau- of modewinkel heeft, zonnebrillen boosten de verkoop. Vooral nu de eerste zonnestralen zich aandienen. Koop bij Fashion Extras een leuke selectie modieuze brillen in van het label Class One van Borghans Saul en presenteer deze op een vrolijke en speelse manier. Hét modeaccessoire dat bij elk aankoop gecombineerd kan worden. Gegarandeerd omzetverhoging dus!

 

 

Styling tips:

  1. Presenteer de zonnebrillen ook op een grappige onconventionele manier zoals aan een lampenkap of aan kledingrekjes.
  2. Durf te combineren met diverse accessoires. Juist dan begrijpt uw klant beter hoe ze deze artikelen kunnen toepassen voor zichzelf.
  3. Leg de zonnebrillen op logische locaties in uw winkel waardoor uw klant, ook zonder uw hulp, sneller de bril als accessoire erbij pakt.

 

 

 

 

Schrijf u hier in!

Schrijf u vandaag in en profiteer van de inkoopvoordelen!

  • meer dan 60 aanbieders – slechts één factuur
  • overzichtelijk, breed assortiment
  • per stuk inkopen
  • exclusief voor professionele inkopers
  • winkelfiliaal 7 dagen per week geopend

 

Registreer u hier!

 

Heeft u vragen over uw inschrijving of graag even contact met een van onze medewerkers?
Neem gerust contact op via 077-3967462 of info@fashionextras.com

sidebar-balk-paars

FE webshop sticker COM gespiegeld

Log met uw Fashion Extras klantnummer eenvoudig in op Fashion Extras Webshop en bestel mode, modeaccessoires en bijou wanneer het u uitkomt.

sidebar-balk-paars

Online betaalwijzen

fashionextraswebshop-betaalmogelijkhedenWij versturen via
FashionExtrasWebshop-verzendwijze

fashionextraswebshop-sidebar-betaalmogelijkhedenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren