Streetstyle: de zomertrend van 2018

 

de rode draad in uw collectie

Terwijl we mentaal alvast met een cocktail in de hand op het terras zitten, laat de zomer nog heel even op zich wachten. Een zomer waarin weer volop modetrends gepresenteerd worden en we er naar hartenlust op los mixen en matchen. Wat is de rode draad in uw collectie deze zomer? Fashion Extras presenteert een breed inzetbare trend: Streetstyle. Alsof je een uurtje in een stadspark mensen spot tijdens een zonovergoten middag. Stoer, urban, nononsense en eigenwijs.

 

kleurrijk en stoer

Invloeden vanuit een gefragmenteerd politiek klimaat en een polariserende samenleving zorgen bij consumenten voor behoefte naar comfort en veiligheid. Ook trends van de jaren ’80 maken een comeback, waar een uitvlucht wordt gemaakt van de harde realiteit. Deze elementen komen samen in een kleurrijk en stoer modebeeld.

Een kijkje achter de schermen

bekijk hier de making-of beelden van de zomertrend ‘Street Style’

 

MIX & MATCH naar hartenlust!

koop nu uw zomercollectie in bij www.fashionextraswebshop.com


Kies voor zwart leer of juist voor kleur. Werkelijk alles mag met elkaar gecombineerd worden. Items afgewerkt met studs maken een collectie extra stoer. Hoewel mode meer getailleerd is, worden broeken en rokken wijder. Accessoires zijn opvallend aanwezig en dus onmisbaar in uw zomercollectie. Grove sieraden, hoeden, tassen en riemen maken uw collectie compleet. Bezoek de cash & carry Fashion Extras en mix & match uw eigen favorieten voor een zomercollectie volgens de laatste trend of bestel direct online!