dé voorjaarstrend – Fit Girl

 

Gezondheid heeft een grote invloed op fashion dit voorjaar, mede dankzij de invloed van ‘fitgirls’ op social media. Fashion Extras presenteert dé voorjaarstrend voor 2018: Fitgirl. Een trendthema dat zijn invloed heeft op kleding, accessoires en bijou. Healthy en happy lifestyle bloggers nemen je mee in balans, voeding en een bewust gezonde levensstijl. Daarbij hoort sport, gezonde receptjes en is sterk het nieuwe sexy. Maar ook een grote dosis Fun en comfortabele fashion zijn onmisbaar voor een healthy happy chick.

 

Bij Fashion Extras draait Fitgirl om een Fun, Happy en Healthy trend. Dit is te zien in de vrolijke samenstelling van kleuren; geel, roze, groen en blauw. Knalkleuren en een positieve mindset maken deze trend tot een vrolijk geheel.

 

 

 

 

Maak uw eigen vrolijke fitgirl collectie en vul deze aan met onderscheidende producten uit onze cash & carry. Silicone horloges, katoenen armbandjes, eenvoudige kettingen, kleurrijke ringen en comfortabele kleding zijn alom vertegenwoordigd bij Fashion Extras. Ook in Fashion Extras Webshop zijn volop happy healthy producten te vinden!