Winter fashion trend 2017: Country Christmas

let’s go outside

De stappenteller staat niet stil deze winter, we gaan er met zijn allen lekker op uit! Outdoor is een belangrijke term voor de trend deze winter en comfort is daarbij key, dus warme materialen zijn onmisbaar. Daarbij vormen flanel, ruit en gelaagde breisels in donkergroen en dieprood een country-like beeld: Country Christmas it is!

 

nieuwe wintercollecties

Bij Fashion Extras vindt u tientallen leveranciers met nieuwe collecties. Bezoek bijvoorbeeld de nieuwe leverancier (Angro b.v.) voor warme sjaals, mutsen en handschoenen. Wings Byou, Zita’s en Hevi Bazaar hebben nieuwe collecties sieraden en bij Jeebees en Joss vindt u volop kleding om uw collectie compleet te maken. Kortom; plan een bezoekje aan onze cash & carry of koop online in bij www.fashionextraswebshop.com voor winterinspiratie en maak uw collectie onderscheidend!

 

 

Inrichting Fashion Extras naar de wintertrend Country Christmas

Onze stylisten Marco en Inez hebben deze wintertrend ook helemaal doorgevoerd in de inspiratiepunten bij Fashion Extras. Zo heeft de prominente etalage bij de ingang een geheel nieuwe styling gekregen en is de koffiehoek omgetoverd tot een winters tafereel. Dit alles om u te inspireren voor uw winterollectie.

 

 

 

van top tot teen

We gaan deze winter van top tot teen in dezelfde kleur (rood of groen!). Zorg dus dat uw collectie de juiste basisitems heeft en er voldoende keuze is uit tassen, sieraden en riemen om te matchen.  Stoere canvas tassen of klassieke clutches zijn ideaal als additionele verkoop. Qua sieraden worden groene en rode accessoires gematcht met goud- of rosékleurige armbanden, kettingen of grove ringen. Fake fur, warme breisels, sjaals en goeie stappers zijn essentieel. Accessoires in goud, groen en rood maken deze trend en uw collectie tot een gezellig traditioneel geheel.

 

sfeerbeelden van dé fashiontrend voor deze winter

Bekijk sfeerfoto’s van de wintertrend ‘Country Christmas’ en doe inspiratie op voor uw eigen collectie, winkelpresentatie of etalage!

Of download hier het LOOKBOOK van de wintertrend 2017 ‘Country Christmas’